مقالات

مهاجرت کاری با رشته حسابداری

مهاجرت کاری با رشته حسابداری :
حسابداری یکی از مشاغل پردرآمد در اروپا یا کشورهای انگلیسی زبان است و بسیاری از افراد آموزش دیده در این زمینه در ایران تمایل به مهاجرت به خارج از کشور دارند. این رشته زیر شاخه های زیادی دارد و افراد بی شماری در این رشته تحصیل می کنند و می توانند به عنوان حسابدار، حسابرس، تحلیلگر مالی، بانکدار، مشاور مالی، کنترل کننده حقوق و دستمزد و … فعالیت کنند. کار حسابداری یکی از زمینه های مورد تقاضا برای سازمان های مختلف است. البته حرفه حسابدار در خارج از کشور نیز جزو رشته های مورد نظر سازمان های مختلف محسوب می شود. برای اطلاع از شرایط مهاجرت حرفه ای با رشته حسابداری تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

مزایای مهاجرت کاری با رشته حسابداری در کانادا

بر کسی پوشیده نیست که کانادا یکی از بهترین مقاصد مهاجرتی برای مهاجران بالقوه است و هر ساله داوطلبان زیادی برای تحصیل، کار، سرمایه گذاری و غیره به این کشور می آیند. فارغ التحصیلان رشته حسابداری می توانند در رشته های حسابداری، مدیریت مالی، امور مالی، بازرگانی، اقتصاد و غیره تحصیل کنند. آنها می توانند پس از فارغ التحصیلی با اقامت در کانادا در طول تحصیل، تحصیلات خود را در رشته ها ادامه دهند و شغل مورد نظر خود را پیدا کنند.

همانطور که گفتیم یکی از روش های مهاجرت حسابداران به کانادا از طریق روش کار می باشد. افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند باید از طریق سیستم skilled worker امتیازی این کشور اقدام کنند. ابتدا، متقاضیان باید ریز نمرات خود را برای بررسی به سرویس آموزش جهانی (WES) ارسال کنند. این ارگان مدارک متقاضی را ارزیابی می کند. سه روش توسط WES برای ارزیابی مدارک ارائه شده است و متقاضیان باید روش ارزیابی را برای مهاجرت انتخاب کنند. پس از ارزیابی مدارک، داوطلبان باید مشخصات خود را ایجاد کنند.

شرایط مهاجرت کاری با رشته حسابداری به کادانا

در سیستم skilled worker کانادا، متقاضیان می توانند بر اساس سن، تحصیلات، سابقه کار و سطح زبان خود امتیاز کسب کنند. سیستم اکسپرس انتری دارای دو مرحله امتیازدهی است. در مرحله اول داوطلبان برای ورود به استخر یا هر سیستم رقابتی دیگری باید 67 امتیاز کسب کنند. بسته به امتیازی که در مرحله دوم کسب می کنند، می توانند با سایر افراد متقاضی کار در کانادا رقابت کنند و در نهایت از کانادا دعوت نامه دریافت کنند. پس از اخذ اقامت دائم و در نتیجه ورود به کانادا، داوطلبان باید دوره هایی را برای یادگیری حسابداری در استان مربوطه بگذرانند.

مالیات دارندگان کارت بازرگانی
بیشتر بخوانید

الزامات مهاجرت کاری با رشته حسابداری به آمریکا

مهاجرت حسابداران به آمریکا نیاز به دعوت نامه کار از طرف کارفرمای آمریکایی دارد. با توجه به استانداردهای مختلف حسابداری در کشورهای مختلف، دریافت پیشنهاد شغلی از یک کارفرما دشوار است. برای اخذ ویزا از طریق مهاجرت کاری، سازمان AACSB در آمریکا باید مدارک حسابداری آن را تایید کند. بهترین راه برای مهاجرت به آمریکا برای حسابداران از طریق تحصیل می باشد. افرادی که در رشته حسابداری تحصیل کرده اند می توانند در بسیاری از رشته های مالی اقدام کنند و پس از فارغ التحصیلی می توانند کار پیدا کنند، بمانند و گرین کارت خود را دریافت کنند.

کشورهای مناسب برای مهاجرت کاری با رشته حسابداری

کشورهای مناسب برای مهاجرت کاری با رشته حسابداری

استرالیا یکی از کشورهایی است که شرایط کاری ایده آل و اقتصاد بسیار قوی را ارائه می دهد. استرالیا بدون شک یکی از مقاصد مهاجرتی حسابداران است. افراد در سنین مناسب و دارای تجربه حسابداری خوب، مسلط به زبان و سن مناسب می توانند برای کار در زمینه حسابداری به استرالیا مهاجرت کنند. استرالیا نیروی کار را از طریق سیستم رتبه بندی Skilled Select و سه زیر کلاس (189، 190، 491) می پذیرد. متقاضیانی که قصد کار در این کشور را دارند ابتدا باید مدارک خود را برای ارزیابی به مراجع ارزیابی مدارک در استرالیا ارسال کنند. به طور معمول یکی از این سازمان ها که بیشتر رشته های دانشگاهی را ارزیابی می کند VETAS است و حسابداران می توانند مدارک خود را برای ارزیابی به این سازمان ارسال کنند.

سه سازمان دیگر در استرالیا وجود دارند که اسناد را برای خدمات حسابداری ارزیابی می کنند: CPA استرالیا، موسسه ملی و حسابداران خبره. ارزیابی مدارک شما و دریافت ارزیابی به این معنی است که مدارک شما با سطح تحصیلات استرالیا برابری می کند. در حال حاضر، برخی از مراجع ارزیابی مدارک از شما می خواهند که مدرک آیلتس خود را نیز ارائه دهید.

رتبه بندی حسابرسان
بیشتر بخوانید

هنگامی که صلاحیت حسابداران توسط این سازمان ها ارزیابی شد، فرد باید در زیر کلاس های مربوطه درخواست دهد و دعوت نامه ای از استرالیا برای شرکت در سیستم درجه بندی دریافت کند. متقاضیان برای ورود به سیستم رقابتی باید حداقل 65 امتیاز از نظر سن، تحصیلات، تجربه کاری و مهارت های زبانی کسب کنند، اما برای رقابت با سایر متقاضیان باید امتیاز بالاتری کسب کنند. برای دسترسی به این سیستم نمره دهی آیلتس، حداقل 7 مورد نیاز است.

یکی دیگر از کشورهای واجد شرایط برای مهاجرت حرفه ای در رشته حسابداری نیوزلند است و متقاضیان می توانند با ویزای skilled worker برای این کشور اقدام کنند. این سیستم بر اساس همان سیستم امتیازدهی نیوزلند، کانادا و استرالیا است و یک فرد برای احراز شرایط باید امتیاز 100 را کسب کند، اما اگر امتیاز او بالای 160 باشد شانس بسیار خوبی برای دریافت دعوتنامه دارد.

الزامات مهاجرت کاری با رشته حسابداری  به استرالیا و نیوزلند

در قسمت های قبل به مهاجرت حسابداران به کشورهای انگلیسی زبان پرداختیم و در این قسمت به بازار کار حسابداران در اروپا خواهیم پرداخت. به طور کلی برای مشاغل حسابداری در اروپا بهتر است داوطلبان از طریق تحصیل وارد کشور مقصد شوند چرا که باید از کارفرما پیشنهاد شغلی دریافت کنند و با توجه به قوانین و استانداردهای مختلف حسابداری در ایران و سایر کشورهای اروپایی بهتر است. .

تحصیل در کشورهای مختلف هزینه ها و شرایط متفاوتی دارد. در کشورهایی مانند آلمان، اتریش، فرانسه و نروژ، اگر دانش آموزان به زبان آن کشور تحصیل کنند، تحصیل آنها رایگان خواهد بود. لهستان یکی از کشورهایی است که دانشجویان می توانند با هزینه بسیار کم زبان انگلیسی را مطالعه کنند.

توجه داشته باشید که برای تحصیل نیازی به ارائه مدرک زبان نیست و دانشجویان می توانند دوره های زبان خود را در لهستان دنبال کنند. هزینه تحصیل در لهستان بین 2000 تا 4000 یورو در سال می باشد. دانشجویان فارغ التحصیل رشته حسابداری می توانند پس از فارغ التحصیلی به دنبال کار باشند و با یافتن شغل مناسب اقامت خود را دریافت کنند.

تفاوت بین ترازنامه و صورت سود و زیان
بیشتر بخوانید

الزامات مهاجرت کاری با رشته حسابداری به اروپا

انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت به کار حسابداری به عوامل زیادی بستگی دارد. به عنوان مثال، از آنجایی که بر اساس سیستم امتیازدهی مانند کانادا، استرالیا و نیوزلند است و داوطلبان واجد شرایط می توانند با کسب امتیاز مناسب اقامت خود را دریافت کنند، پس می توانند با گذراندن دوره های حسابداری در کشور مورد نظر شغل مناسبی پیدا کنند. اما اگر داوطلبان مسیر تحصیلی را به عنوان مسیر مهاجرت خود انتخاب کنند، کشورهای اروپایی از نظر هزینه مقرون به صرفه تری در نظر گرفته می شوند و می توانند پس از اتمام تحصیل در اروپا وارد بازار کار شوند. میزان درآمد پرداختی به حسابداران نیز معیار مناسبی برای انتخاب مناسب ترین کشور برای مهاجرت حسابداران است.

بررسی شرایط بازار کار برای حسابداران خارج از کشور

نرخ بیکاری در کشورهای مختلف نشان دهنده وضعیت بازار کار برای مشاغل مختلف در آن کشور است. افرادی که قصد مهاجرت برای کار در رشته حسابداری را دارند باید از نرخ بیکاری در این کشور اطلاع داشته باشند. در زیر لیستی از نرخ بیکاری در کشورهای مختلف آورده شده است که عبارتند از:

کشورنرخ بیکاری در سال ۲۰۲۰
کانادا۱۲.۳
اتریش۹.۲
هلند۴.۳
نیوزیلند۴
آمریکا۱۱.۱
استرالیا۷.۴
آلمان۴.۲

میزان هزینه های حسابداری در کشورهای مختلف را بررسی کنید
بی شک دلایلی مانند نرخ بالای بیکاری در ایران، درآمد پایین و حمایت اجتماعی پایین در حوزه حسابداری از دلایل تصمیم حسابداران برای مهاجرت به خارج از کشور است. علاوه بر مواردی که ذکر کردیم، تفاوت درآمد در کشورهای مختلف و حمایت اجتماعی خوب در سایر کشورهای خارجی یکی از دلایل اصلی انتخاب مقصد مهاجرتی است.

 

شغلآمریکااسترالیاکاناداآلمان
حسابدار۵۴۸۰۶۶۱۰۰۶۷۲۰۲۵۰۰
حسابرس داخلی۷۶۷۰۸۴۷۰۰۹۰۵۰۳۶۲۰
حسابدار خبره۷۵۳۰۸۱۰۰۰۸۶۶۰۳۲۸۰
دستیار حسابدار۴۴۱۰۵۲۴۰۰۵۶۴۰۱۹۲۰

سود تلفیقی چیست؟

حسابداری ویژه بازار کار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *