مقالات

حقوق و درآمد حسابداری

حقوق و درآمد حسابداری

میزان حقوق و درآمد حسابداری چه‌قدر است؟

میزان حقوق و درآمد حسابداری چه‌قدر است؟

پیش از توضیح درباره میزان حقوق و درآمد حسابداری بهتر است کمی بیشتر درباره این رشته محبوب بدانید:

اجالب است بدانید که گر در رشته حسابداری تحصیل کرده‌اید یا به دنبال موقعیت‌های شغلی مرتبط با رشته حسابداری هستید، احتمالا مزد یا حقوق دریافتی از شرکت‌ها یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که ذهن شما را به خود مشغول خواهد کرد. در واقع موضوعاتی مانند حداقل دستمزد نیروهای کاری، حقوق کمک حسابدار، حقوق حسابدار در شرکت نفت یا حقوق حسابدار در شرکت خصوصی، جزء داغ‌ترین موضوعات استخدامی در حوزه حسابداری می‌باشد.

در این مقاله تصمیم داریم ضمن معرفی رشته حسابداری، به بررسی بازار کار و حقوق حسابدار نیز بپردازیم. همچنین به مهم‌ترین شرایط استخدامی و شرح وظایف یک حسابدار حتما خواهیم پرداخت. به‌علاوه با بررسی فرصت‌های مهاجرت به خارج از کشور، به میزان درآمد یک حسابدار در برخی از کشورها را نیز بررسی خواهیم کرد.

درباره رشته حسابداری و حقوق و درآمد حسابداری بیشتر بدانید

علم حسابداری را بسیاری از افراد زبان تجارت و یک سیستم منظم می‌شناسند که برای کنترل عملیات مالی شرکت‌ها مورداستفاده قرار گرفته است. افراد شاغل در این رشته به بررسی امور مالی کسب‌وکارهای مختلف می‌پردازند و با جمع‌آوری و ثبت اطلاعات مالی شرکت‌ها، امکان تهیه صورت‌حساب‌ها و گزارش‌های مالی را فراهم خواهند آورد.

طبقه‌بندی، نظم بخشیدن و خلاصه نمودن داده‌ها و اطلاعات مالی از بروز سوءاستفاده‌های مالی جلوگیری خواهد کرد. با تحصیل در این رشته قادر خواهید بود تا با اصول حسابداری آشنا شوید و عملیات مالی شرکت‌ها را مطابق با استانداردهای مالی و حسابداری کنترل، ره‌گیری و مدیریت نمائید.  گرایش‌های رشته حسابداری در ایران موارد زیر می‌باشد:

  • حسابداری مدیریت
  • حسابداری بخش عمومی
  • گرایش حسابداری مالیاتی
  • حسابداری دولتی
  • گرایش حسابداری مالی
  • حسابداری حقوقی
هوش مصنوعی در حسابداری چیست؟
بیشتر بخوانید

گزارش‌های مالی و حسابداری که حاصل کار یک حسابدار می‌باشد معمولا در اختیار مدیران شرکت‌ها، سرمایه‌گذاران و نهادهای مختلف نظیر بانک‌ها قرار داده خواهد شد.

در این صورت شرکت‌های خصوصی و سازمان‌های دولتی قادر خاهند بود از این اطلاعات مالی و حسابداری، می‌توانند برای تعیین اهداف و پیشبرد فعالیت‌های اقتصادی خود استفاده نمایند.

حقوق و درآمد حسابداری و شرایط استخدام آن

از شرایط استخدام برای حسابدار، آشنایی با کامپیوتر می‌باشد همچنین آشنایی با مجموعه برنامه‌های آفیس مخصوصا برنامه اکسل، یکی از مهم‌ترین شرایط استخدامی موردتوجه اغلب کارفرمایان برای استخدام حسابدار است. همچنین کارجویان باید به نرم‌افزارهای مالی و حسابداری نظیر سپیدار، هلو و همکاران سیستم، نیز آشنایی داشته باشند.

از دیگر شرایط استخدام یک حسابدار می‌توان به مسئولیت‌پذیری، جزئی‌نگری و داشتن یک مدرک تحصیلی مرتبط با رشته حسابداری اشاره نمایئم. همچنین ارائه سابقه کاری مرتبط در حوزه حسابداری، شانس کارجویان را برای استخدام شدن در شرکت‌های بزرگ و معتبر را افزایش می‌دهد.

بازار کار و میزان حقوق و درآمد حسابداری

بازار کار و میزان حقوق و درآمد حسابداری

یکی از مواردی که به ویژه کارجویان به آن توجه زیادی دارند، بازار کار و حقوق حسابدار در بانک، شرکت نفت و سایر سازمان‌ها و… می‌باشد. شرکت‌های خصوصی و دولتی در بخش‌های بهداشت و درمان، صنعت و معدن، گردشگری و خدمات نیز به دانش و مهارت یک حسابدار نیاز دارند. در حقیقت یکی از مهم‌ترین فرصت‌های استخدامی در اغلب شرکت‌ها، فرصت استخدامی حسابدار می‌باشد.

در سال 1401 بسیاری از شرکت‌های معتبر و بزرگ مانند گروه صنعتی طبیعت میهن، صنایع غذایی 202، فولاد کاوه شرق، تک ماکارون، شرکت زرماکارون، گلرنگ، گلستان، مزمز، شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول)، تجارت الکترونیک پارسیان، گروه صنعتی پاک رخ، هاکوپیان، بیمه رازی و پدیده شیمی قرن و… آگهی‌های شغلی خود را در رشته حسابداری منتشر کرده‌اند.

قرارداد آتی
بیشتر بخوانید

با کار در رشته حسابداری ضمن تضمین آینده شغلی خود، فرصت‌ استخدام شدن در یکی از معتبرترین شرکت‌های فعال در کشور را پیدا خواهید کرد. در کنار بررسی بازار کار رشته حسابداری و تعداد فرصت‌های استخدام حسابدار، برخی از کارجویان با بررسی مواردی مانند حقوق حسابدار پاره وقت و تمام‌وقت،برای انتخاب مناسب‌ترین شرایط کاری اقدام می‌نمایند.

اگرچه با بررسی مواردی مانند دستمزد حسابدار پاره وقت، تمام‌وقت یا پروژه‌ای قادر خواهد بود در یافتن بهترین شرایط کاری به کارجویان کمک نماید، اما بهتر است درآمد یک حسابدار را بر اساس معیارهایی مانند شهر محل فعالیت و سطح ارشدیت موردبررسی قرار گیرد، چرا که معمولا حجم کار انجام‌شده در شرایط کاری مورداشاره برای هر فرد، به شکل دقیقی مشخص نمی‌باشد.

در شرایطی مانند کار پاره‌وقت و پروژه‌ای، درآمد یک حسابدار تا اندازه زیادی به تعداد پروژه‌ها و شرکت محل فعالیت بستگی خواهد داشت. اما معمولا درآمد حسابداران در یک شهر و در یک سطح شغلی، تفاوت چندانی با یکدیگر نخواهد داشت. ما نیز در این بخش درآمد یک حسابدار را در سال 1401، بر اساس شهر محل فعالیت و سطح ارشدیت موردبررسی قرار خواهیم داد.

اگر می خواهید بدانید که حسابدار کیست؟ روی لینک زیر کیلیک نمائید

سطح ارشدیت میانگین حقوق حسابدار در سال 1401 در تهران
کارمند 6 میلیون تومان
کارشناس 8.1 میلیون تومان
کارشناس ارشد 11.7 میلیون تومان
مدیر 19.2 میلیون تومان

 

سطح ارشدیت میانگین حقوق و دستمزد حسابدار در سال 1401 در سایر شهرهای بزرگ
کارمند 5.2 میلیون تومان
کارشناس 7.5 میلیون تومان
کارشناس ارشد 8.8 میلیون تومان
مدیر 15.4 میلیون تومان
ثبت های حسابداری سند حقوق و دستمزد
بیشتر بخوانید

بهترین گام برای شروع حسابداری

آموزش حسابداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *