مقالات

تفاوت حسابداری با حسابداری کاربردی

تفاوت حسابداری با حسابداری کاربردی در چیست؟

تفاوت حسابداری با حسابداری کاربردی در چیست؟

برای اینکه شما عزیزان تفاوت حسابداری با حسابداری کاربردی  را به خوبی درک نمائید ابتا اطلاعاتی درباره حسابداری و حیابداری کاربردی را در اختیارتان قرار خواهیم داد، درباره حسابداری کاربردی بهتر است بدانید که آموزش این نوع حسابداری هم می‌تواند به افرادی که جویای کار هستند کمک نماید و هم آگاهی صاحبان کسب و کار را از مبانی حسابداری افزایش خواهد داد، به همین دلیل نیز آموزش حسابداری معمولاً با رویکرد کاربردی در مؤسسات آموزشی دنبال می‌شود.

تعداد زیادی از افراد وقتی نام حسابداری به گوششان می‌رسد، به نوعی احساس سردرگمی‌ و حتی احساس وحشت خواهند کرد؛ چرا که تصور آن‌ها از حسابداری یک علم بسیار پیچیده و سخت می‌باشد که نمی‌توان آن را به راحتی یاد گرفت و آموزش دید.

و اما تعریف خود حسابداری واینکه در واقع حسابداری چیست؟ و کاربرد آن چیست؟ این رشه پرطرفدار شامل تمام فرآیندهای ثبت امور مالی مرتبط به کسب و کار می‌باشد که می توان حسابداری را سیستمی تعریف کرد که در آن جمع آوری و طبقه بندی، ثبت و خلاصه کردن اطلاعات و در نهایت تهیه گزارش های مالی در قالب شکل و مدل های خاص انجام خواهد شد..

ثبت اطلاعات در حسابداری: این مبحث اولین و اصلی ترین عملکردی است که برای حسابداری تعریف خواهد شد و ثبت معاملات مختلفی است که در شرکت انجام می شود.

خلاصه کردن اطلاعات در امور حسابداری  : از نتیجه معاملات ثبت شده در شرکت، داده های خامی حاصل خواهد شد که اهمیت چندانی نخواهند داشت و به همین‌خاطر نمی توان از این اطلاعات برای تصمیم گیری های مهم باستفاده کزد. برای ارزشمند کردن این داده ها، حسابدارها این داده‌ها را پس از تحلیل در دسته بندی های مخصوص ثبت خواهند کرد.

شاخه های حسابداری
بیشتر بخوانید

تفاوت حسابداری با حسابداری کاربردی و مهم‌ترین سرفصل‌های حسابداری کاربردی:

معمولاً برای آموزش حسابداری دو دوره‌ی مجزا برگزار می‌شود که یکی از دوره‌ها به آموزش حسابداری به صورت مفصل اختصاص داده می‌شود و دوره بعدی که در بردارنده‌ی سرفصل‌های حسابداری کاربردی است و به صورت گزینشی تدریس می‌شوند.

اگر شما هم تصمیم دارید تا حسابداری کاربردی را فرا بگیرید و به عنوان یک حسابدار حرفه‌ای وارد بازار کار شوید، احتمالاً در اینترنت زیاد به دنبال آموزش حسابداری کاربردی جستجو کرده‌اید و شاید هم نتیجه‌ای نگرفته‌اید؛

پیشنهاد گروه شگرف اندیشان مالی برای یادگیری سریع و راحت حسابداری کاربردی به شما علاقه‌مندان به این رشته پر درآمد استفاده از پکیج اموزش حسابداری کاربردی استاد حامد ناصری با سال‌ها تجربه موفق در آموزش این رشته می‌باشد چرا که در این مجموعه‌ی آموزشی مباحث به صورت منسجم و استاندارد به شما انتقال داده خواهد شد. اما اگر به هر دلیل قصد استفاده از این پکیج آموزشی را ندارید و تصمیم دارید به صورت خودآموز مطالبی را یاد بگیرید، حتماً باید به کاربرد اکسل، صورت‌های مالی مانند‌ ترازنامه، صورت سود و زیان، صورت گردش وجوه نقد و مباحث مالیاتی توجه نمائید.

معرفی دوره حسابداری کاربردی ویژه بازار‌کار

معرفی دوره حسابداری کاربردی ویژه بازار‌کار

 تفاوت حسابداری با حسابداری کاربردی و معرفی دوره حسابداری کاربردی ویژه بازار‌کار مبحثی است که در این بخش به توضیح آن خواهیم پرداخت،امروزه دغدغه بیشتر کسب‌وکارها، حسابداری و ارزیابیِ اطلاعات مالی است  به همین‌خاطر بسیاری از کارفرمایان بسته به نیاز و شرایط خود اقدام به جذب یک حسابدارِ مجرّب خواهند کرد. اگرچه در بعضی از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، کارفرمایان به‌دلیل صرفه‌جویی در مخارج، خودشان اقدام به انجام کارهای حسابداری می‌کنند.

تعریف حسابرسی و استانداردهای حسابرسی
بیشتر بخوانید

توجه داشته باشید که انجام امور حسابداری توسط کارفرما جز اتلاف وقت، باعث بروزخطا نیز در تکالیف قانونی، به‌دلیل عدم آشنایی کارفرما با قوانین بیمه و مالیاتی خواهد شد این کار درنهایت منجر به جریمه کسب‌وکار توسط ارگان‌های مربوطه خواهد شد.

پس این موضوع علاوه بر زیان رساندن به مجموعه به خاطر پرداخت جرائم بیمه و مالیاتی، که هزینه آن بیش‌ از مبلغ حقوق برای استخدام یک حسابدار خواهد شد، موجب کم شدن اعتباِر بنگاه اقتصادی نزد ارگان‌های دولتی، و در بسیاری از موارد باعث محرومیت مجموعه در استفاده از مزایای قانونی می‌شود.

لازم به ذکر است که مدیریت هزینه ازطریقِ عدم استخدام حسابدار توسط کارفرما، اصلا ائده خوب و کارسازی نیست؛ علاوه بر ان مسئولیت حسابداری مجموعه، کارفرما را از رسیدگی به مسائل مهم کسب‌وکار و تلاش برای پیشرفت آن باز خواهد داشت. بنابراین هر کارفرما برای رشد و تعالی خود باید اقدام به جذب حسابدار مجرب و متخصص ‌کند.

آموزش حسابداری ویزه بازار کار

مالیات بر عایدی سرمایه چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *