مقالات

حسابداری ابری

حسابداری ابری

حسابداری ابری یا حسابداری اینترنتی چیست؟ چگونه آنلاین حسابدار شویم؟ چرا یادگیری حسابداری آنلاین اینقدر مهم است؟ در این مقاله به مزایا و معایب فناوری ابری در حسابداری می پردازیم و برای یادگیری این روش پیشنهاد ویژه ای به دانشجویان خواهیم داشت.

حسابداری ابری چیست؟

حسابداری ابری یک مفهوم در امور مالی است. این روش با نام هایی مانند حسابداری تحت وب، حسابداری آنلاین و حسابداری اینترنتی نیز شناخته می شود. اگرچه تقریباً همه این نام‌ها برای حسابداری ابری استفاده می‌شوند، اما همه این مفاهیم متفاوت هستند. حسابداری در زمینه رایانش ابری الزامات و معانی خاص خود را دارد. این نام زمانی قابل استفاده است که کلیه فرآیندهای نرم افزار حسابداری از طریق اینترنت و در فضای ابری انجام شود.

با توسعه فناوری و نرم افزار اینترنت چرا نمی توانیم از فضای آنلاین برای پردازش اسناد مالی و حسابداری استفاده کنیم؟ هنگامی که از محاسبات و پردازش ابری برای اجرای نرم افزار حسابداری استفاده می کنید، نیازی نیست در یک مکان خاص باشید. اما این تنها مزیت و ویژگی حسابداری آنلاین نیست.

ویژگی های حسابداری ابری

ویژگی های حسابداری ابری

حسابداری ابری مانند همه روش های حسابداری اعم از سخت افزاری و نرم افزاری ویژگی های خاص خود را دارد. می توانید بگویید که از حسابداری مبتنی بر ابر زمانی استفاده می کنید که دارای ویژگی های زیر باشد:

  • امکان اتصال به نرم افزار از طریق اینترنت و مودم وجود دارد
  • شما می توانید از هر کجا و هر زمان با کامپیوتر، موبایل و تبلت وارد سیستم شوید.
  • امکان به روز رسانی و مدیریت اطلاعات از هر نقطه امکان پذیر است
  • امکان ارتباط با سایر بخش ها و افراد در سطوح مختلف مدیریتی و خدماتی وجود دارد.
  • نیازی به نصب نیست
  • هزینه ها را کاهش می دهد و هزینه راه اندازی و نگهداری آن کمتر از تهیه نرم افزار و سخت افزار است.با کمک حسابداری ابری می توانید امور مالی و حسابداری را از هر کجا و با هر وسیله ای مدیریت کنید
  • با کمک حسابداری ابری می توانید امور مالی و حسابداری را از هر کجا و با هر وسیله ای مدیریت کنید
کدام شاخه از حسابداری بهتر است؟
بیشتر بخوانید

مزایا و معایب حسابداری آنلاین

البته حسابداری ابری مزایای زیادی برای کسب و کارهای مختلف خواهد داشت. البته استفاده از این روش معایب خاص خود را دارد. اما به جرات می توان گفت کسانی که به عنوان حسابدار ابری استخدام می شوند شانس بیشتری برای رشد و پیشرفت در واحد مالی خواهند داشت. داشتن مهارت در کار با سیستم های ابری و نرم افزار حسابداری اینترنتی می تواند عامل مهمی در به دست آوردن مشاغل با کیفیت بالاتر باشد. در ادامه به بررسی مزایا و معایب حسابداری ابری می پردازیم:

مزایای حسابداری ابری

فضای ابری برای پردازش اطلاعات استفاده می شود و نیازی به تجهیزات ذخیره سازی اطلاعات نیست.
امنیت داده ها در این روش بسیار بالاست و هر فرد در سیستم دسترسی های متفاوتی دارد
استفاده از این روش نیازی به نصب نرم افزار ندارد
شما می توانید داده ها را با هر دستگاه الکترونیکی (مرورگر وب، موبایل و تبلت) مدیریت کنید.
سیستم به طور مرتب توسط رابط برنامه نویسی به روز می شود و خطاهای احتمالی تصحیح می شود
حسابداری اینترنتی به کسب و کارها اجازه می دهد تا از نظر جغرافیایی پراکنده شوند و شاخه های خود را مدیریت کنند
هزینه های خرید ابزار و تجهیزات به حق اشتراک ماهانه و سالانه تبدیل می شود.

معایب حسابداری ابری

اگرچه امنیت داده ها در حسابداری آنلاین و اینترنتی تضمین شده است، اما این امنیت را نمی توان به همه شرکت ها و سیستم ها تعمیم داد. خرید اشتراک از شرکت های کمتر شناخته شده به بهانه هزینه های کمتر می تواند شما را در معرض مشکلات امنیتی قرار دهد. بنابراین مهم است که از ابتدا با شرکت های معتبر قرارداد داشته باشید و در شرکت های معتبر کار کنید. علاوه بر این، ممکن است پیاده‌سازی سیستم‌های ابری برای همه کسب‌وکارها مقرون به صرفه نباشد، اما استخدام افرادی که با این روش آشنا هستند، بسیار آسان‌تر و راحت‌تر است.

صورت سود و زیان تلفیقی
بیشتر بخوانید

اهمیت فناوری ابر در حسابداری

استفاده از شبکه ها و فناوری کامپیوتر در حسابداری آینده این حرفه را تشکیل می دهد. همه مشاغل روزی از سیستم های ابری در کار حسابداری خود استفاده خواهند کرد و بنابراین حسابداران و افرادی که در امور مالی مشغول به کار هستند باید آماده ورود و استفاده از نرم افزار ابری باشند. با توجه به اهمیت و ویژگی های فناوری ابری در حسابداری، باید برای آموزش و یادگیری حسابداری ابری برنامه ریزی کنید.

برای استفاده از حسابداری آنلاین باید نرم افزار مناسب را تهیه کنید. نرم افزار هلو و … الزاما برای کار حسابداری ابری مناسب نیستند

برای استفاده از حسابداری آنلاین باید نرم افزار مناسب را تهیه کنید. نرم افزار هلو و … الزاما برای کار حسابداری ابری مناسب نیستند

معرفی بهترین نرم افزار حسابداری ابری

شما باید بهترین نرم افزار حسابداری ابری را با توجه به نیازها و هزینه های خود انتخاب کنید. یادگیری این نرم افزارها برای حسابدارانی که به دنبال کار در زمینه رایانش ابری در حسابداری و استخدام در شرکت های مالی هستند ضروری است. علاوه بر این، دانشجویان رشته حسابداری و دانشجویان حسابداری می توانند با یادگیری کار با سیستم های ابری در حسابداری، مهارت ها و توانایی های خود را افزایش دهند. با این حال، برخی از بهترین نرم افزارهای حسابداری آنلاین شامل نام هایی مانند:

  • نرم افزار حسابداری
  • Oracle NetSuite
  • Xero (برای حسابداری شخصی و مشاغل کوچک)

برای مطالعه بیشتر : آینده شغلی رشته حسابداری

آموزش حسابداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *